Vacature Internal Sales Medewerker België

Posted · Reactie toevoegen

Ben jij een sales talent dat een avontuur aan wil gaan in de dynamische wereld van landschapsonderhoud in België en Luxemburg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Royal Reesink zoekt een…

Internal Sales Medewerker België

Wat ga je doen
Voor de markt van landschapsonderhoud in België en Luxemburg zoeken wij in Wetteren een nieuwe Internal Sales medewerker die klaar staat voor een uniek nieuw avontuur in een dynamische wereld. Na een grondige opleiding sta je in voor het verwerken en opvolgen van klantenaanvragen. Je volgt de volledige administratieve flow op in ons ERP-pakket. Je staat in voor de verwerking en de opvolging van leasing en renting overeenkomsten. Je factureert naar onze klanten en volgt de betalingen op. Wij staan voor een open werksfeer waar ieder zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. Onze klanten vlot bedienen is ons gezamenlijk doel. Onze medewerkers krijgen de kans zich persoonlijk te ontplooien, dit zowel via opleidingen als via het autonoom opnemen van een eigen rol en verantwoordelijkheid. Wij zorgen voor ruime variatie in het takenpakket.

Wie zijn wij
Packo Green is actief op de markt van landschapsonderhoud in België en Luxemburg. Wij importeren kwaliteitsmachines voor de groen- en reinigingstechniek van bekende merknamen zoals onze primaire merken TORO, Club Car en LM TRAC. Daarbij zijn wij een belangrijke partner bij de openbare besturen en aannemers, maar werken wij ook bijvoorbeeld sterk samen met alle golfclubs en voetbalploegen in België. Packo Green is onderdeel van Royal Reesink.

Dik 230 jaar geleden is Royal Reesink opgericht. Nu zijn we internationaal één van de grootste -en nog altijd sterk groeiende- distributeurs van de beste machines en componenten. Deze worden ingezet voor landschapsonderhoud, landbouw, grond-, weg- en waterbouw en magazijninrichting. Meer dan 2.200 medewerkers, wereldwijd verdeeld over ruim 30 bedrijven, hebben een ding gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, ‘Hollandse’ nuchterheid en ondernemersdrang. We zijn ambitieus: we willen winnen, de beste zijn. Werken bij Royal Reesink: dat is royaal in meerdere opzichten. We zijn royaal in de kansen die we je bieden en de ruimte om je te ontwikkelen, binnen de hele Royal Reesink groep.

Wat bieden wij jou
Een uitdagende functie in een internationaal bedrijf met een no nonsens mentaliteit;
Naast een marktconform salaris bieden wij ruime doorgroeimogelijkheden;
Onze organisatie is continu in ontwikkeling waardoor er in de toekomst volop kansen liggen;
Het is een functie voor onze splinternieuwe vestiging in Wetteren;
Een functie met grote autonomie met ondersteuning van een hecht team.

Wij vragen
Je hebt een eerste ervaring in een internal sales functie;
Je bent klantgericht en je denkt oplossingsgericht;
Je bent flexibel, positief ingesteld en je neemt jouw verantwoordelijkheid t.o.v. onze klanten en de collega’s;
Je hebt een affiniteit en/of interesse in techniek;
Je communiceert vlot en dit zowel in het Nederlands, Engels als in het Frans;
Met MS-office werk je vlot en kennis van Navision is een pluspunt.

Interesse?
We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet!
Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Katleen van Maele, via Katleen.vanmaele@royalreesink.com.