Vacature Binnen- en Buitendienst Techniekers België

Posted · Reactie toevoegen

Ben jij een technieker die een avontuur aan wil gaan in de dynamische wereld van landschapsonderhoud in België en Luxemburg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Royal Reesink zoekt

Binnen- en Buitendienst Techniekers België

Wat ga je doen
Voor de markt van landschapsonderhoud in België en Luxemburg zoeken wij in Wetteren een nieuwe Binnendienst Technieker en een Binnen- en Buitendienst Technieker (50/50) die klaar staat voor een uniek nieuw avontuur in een dynamische wereld.
Als Binnendienst Technieker houdt jij je bezig met het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan machines en eventueel herstellingen hieraan gekoppeld uitvoeren. Dit kan af en toe op verplaatsing gebeuren. Je werkt aan het samenbouwen van nieuwe machines voor ze uitgeleverd worden naar de klant. Je helpt klanten bij het bestellen van onderdelen en je staat in voor de goederenontvangst. Dit betekent dat je vrachtwagens laadt en lost, maar ook dat je de kwaliteitscontrole uitvoert.
Als Binnen- en Buitendienst Technieker houdt jij je bezig met het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan machines en eventueel herstellingen hieraan gekoppeld uitvoeren. Dit kan op locatie in België en Luxemburg. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en dealers, dit zowel telefonisch als per mail, voor het technische luik. Je werkt aan het samenbouwen van nieuwe machines voor ze uitgeleverd worden naar de klant.

Wie zijn wij
Packo Green is actief op de markt van landschapsonderhoud in België en Luxemburg. Wij importeren kwaliteitsmachines voor de groen- en reinigingstechniek van bekende merknamen zoals onze primaire merken TORO, Club Car en LM TRAC. Daarbij zijn wij een belangrijke partner bij de openbare besturen en aannemers, maar werken wij ook bijvoorbeeld sterk samen met alle golfclubs en voetbalploegen in België. Packo Green is onderdeel van Royal Reesink.

Dik 230 jaar geleden is Royal Reesink opgericht. Nu zijn we internationaal één van de grootste -en nog altijd sterk groeiende- distributeurs van de beste machines en componenten. Deze worden ingezet voor landschapsonderhoud, landbouw, grond-, weg- en waterbouw en magazijninrichting. Meer dan 2.200 medewerkers, wereldwijd verdeeld over ruim 30 bedrijven, hebben een ding gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, ‘Hollandse’ nuchterheid en ondernemersdrang. We zijn ambitieus: we willen winnen, de beste zijn. Werken bij Royal Reesink: dat is royaal in meerdere opzichten. We zijn royaal in de kansen die we je bieden en de ruimte om je te ontwikkelen, binnen de hele Royal Reesink groep.

Wat bieden wij jou
Een uitdagende functie in een internationaal bedrijf met een no nonsens mentaliteit;
Naast een marktconform salaris bieden wij opleidingsmogelijkheden aan;
Onze organisatie is continu in ontwikkeling waardoor er in de toekomst volop kansen liggen;
Het is een functie voor onze splinternieuwe vestiging in Wetteren;
Een functie met grote autonomie met ondersteuning van een hecht team.

Wij vragen
Een grondige kennis van elektriciteit en elektronica;
Kennis van hydraulica en herstellingen hierop kunnen uitvoeren;
Bereidheid om blijvend kennis in die domeinen te verwerven;
Ervaring met een heftruck en/of een rolbrug is een pluspunt;
Planmatig en nauwkeurig kunnen werken;
In het bezit zijn van een rijbewijs BE;
Iemand die zich kan uitdrukken in het Frans en het Engels;
Flexibel kunnen zijn naar werktijd (gezien het werkveld).

Interesse?
We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet!
Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Katleen van Maele, via Katleen.vanmaele@royalreesink.com.