Overlijden Roland Packo

Posted · Reactie toevoegen

De directie en medewerkers van Packo NV melden u diep bedroefd het overlijden van Roland Packo, oprichter van de Packo bedrijven. Roland Packo overleed afgelopen maandag op 90-jarige leeftijd. Onze gedachten gaan uit naar de familie Packo in deze moeilijke tijd. De uitvaartdienst zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni om 10u00 in de Sint-Eligiuskerk, Sint-Elooistraat 39, 8210 Zedelgem.

Mocht u de begrafenis willen bijwonen, dan kan u uw wagen parkeren op de parking van Packo NV, Torhoutsesteenweg 166, 8210 Zedelgem. De kerk bevindt zich op wandelafstand. Vanaf 8u30 kan u terecht in onze kantoren voor een koffie. Na de begrafenis nodigen wij u graag uit bij Packo NV voor een belegd broodje. Mogen wij u wel vragen om uw aanwezigheid voor deze kleine lunch op voorhand te bevestigen via e-mail.

De kankerproblematiek lag Roland zeer nauw aan het hart. In plaats van bloemen, kan er desgewenst een gift gestort worden op de rekening van het kinderkankerfonds : rekeningnr. BE31 7370 1124 3555 met vermelding “gift”.

Rouwbetuigingen kunnen gestuurd worden naar : Familie Packo-De Looze p/a Begrafenissen Verkerke – Groenestraat 130, 8210 Zedelgem.