Cofabel vestigingen en levering John Deere onderdelen

Posted · Reactie toevoegen

Op 15 maart is Cofabel Olen geopend met een eigen outlet en servicepunt. De golfen uit de wijde regio kunnen hier terecht voor het onderhoud van hun golfmachines, tractoren, Gators en ander materiaal.

Verleden jaar hebben we Vanthuyne overgenomen te Kruisem. Ook daar kan u terecht voor het onderhoud van uw machinepark en bovendien hebben we daar twee slijpbanken staan. Voor het slijpen van uw kooien en ondermessen kan u nu dus naar Cofabel Kruisem of Cofabel Vinalmont.

Tegen het najaar openen we een vierde vestiging en servicepunt in Lokeren.

In het zuiden van het land staan er ook enkele projecten op stapel waar we u ten gepaste tijde verder over informeren.

Reeds enige tijd zijn we gestart met rechtstreekse leveringen van John Deere onderdelen naar bepaalde golfen in België. Dit loopt zeer goed en wij willen dit vanaf nu veralgemenen naar alle golfen dus stuur uw bestellingen zoals steeds naar het gekende e-mail adres parts@cofabel.be

Wat zijn de voordelen voor u?
1. U krijgt het door u bestelde onderdeel geleverd in uw nachtkluis
2. U wint tijd (minimaal 1 dag) !
3. Uw machine kan sneller verder werken in optimale conditie met originele stukken
4. U bespaart verzendkosten

Mogelijk aandachtspunt:
Sommige onderdelen komen in grotere verpakkingen, dus per 6 of per 10 of meer, afhankelijk van het onderdeel wat in wezen niet verschilt van de hoeveelheden die u koopt bij specialisten, doe-het-zelf-zaken of online. Filters blijven we wel per stuk verzenden.

Wij beseffen dat er nog werk aan de winkel is om tot de beste service te komen voor u. Tegelijkertijd zijn wij er van overtuigd dat we hiermee een aantal belangrijke stappen zetten.

Wij kijken dan ook vol vertrouwen de toekomst tegemoet en kijken uit naar onze verdere samenwerking.

Sportieve groet, Wilfried Onkelinx
Sales Director