Vacature Junior Groundsman/Greenkeeper Oud-Heverlee Leuven

Posted · Reactie toevoegen

Oud-Heverlee Leuven is op zoek naar een zeer gemotiveerd en plichtsbewust persoon om het terreinverzorgersteam rechtstreeks te ondersteunen bij het dagelijks onderhoud en klaarmaken van de voetbalterreinen en de groene omgeving van de club.

Dit is een fantastische kans om deel uit te maken van een nieuw en groeiend terreinverzorgersteam. Deze rol is geschikt voor iedereen met een grote interesse in terreinonderhoud en tuinbouw. Ervaring is niet vereist, maar is een meerwaarde.

De rol is gevarieerd en de taken omvatten maaien, onderhouden van het grasoppervlak, zaaien, opknappen en onderhouden van alle oppervlaktes die zich op het terrein van de club bevinden, het onderhouden van beplante zones, onderhouden van machines en algemeen onderhoud.

Indien nodig kan dit gecombineerd worden met universiteitsstudies. De begin- en eindtijden kunnen variëren, maar er wordt voldoende op voorhand bericht gegeven van eventuele wijzigingen.

De vacature omvat weekendwerk en flexibele uren.

Nauwe persoonlijke opvolging en praktische training zullen worden gegeven totdat u aanzien wordt als bekwaam met de apparatuur en het gereedschap.

Als u denkt over de kwaliteiten en gevraagde ervaring te beschikken, stuur dan uw cv, motivatiebrief én eveneens uw salarisverwachtingen naar john.ledwidge@lcfc.co.uk.

Einddatum 28 februari.