Vacature Groenbeheerder

Posted · Reactie toevoegen

GROENBEHEERDER (M/V)
Luchthaven Exploitatie Maatschappij (LEM) Oostende- Brugge is op zoek naar een groenbeheerder.

BEDRIJFSOMSCHRIJVING
Luchthaven Exploitatiemaatschappij (LEM) Oostende- Brugge zorgt voor de uitrusting en uitbating van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge. De luchthaven Oostende, die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 geopend is, heeft een aantal taken naar derden toe die inherent zijn aan de dienstverlening van een luchthaven met externe klanten zoals passagiers, luchtvaartmaatschappijen en concessiehouders.
Op de luchthaven Oostende werken ongeveer 115 personeelsleden die de dagelijkse exploitatie van de luchthaven handhaven. Het personeel is onderverdeeld in een aantal diensten: sales en customer relations, financieel beheer en concessies, technische diensten, security en airside operations.

DOEL VAN DE FUNCTIE
Als groenbeheerder maak je deel uit van de technische dienst. Je hoofdtaak is het volledige groenbeheer van de terreinen van de luchthaven. Daarnaast sta je tijdens de wintermaanden in voor het onderhoud van de runway, taxiwegen en aprons. Indien nodig, verleen je assistentie in de garage.

TAKENPAKKET
Je zal aan de hand van het maai plan de terreinen van de luchthaven maaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bestrijding van distels, netels en andere onkruiden. Je onderhoudt de groenzones en voetpaden op en rond de luchthaven. Je beheert het maai plan en groenzones daarbovenop volg je het groenbeheer administratief op. Je staat in voor je eigen stockbeheer. Je werkt steeds in overleg met de andere diensten. Tijdens de wintermaanden sta je in voor het vrijmaken van de runway, taxiweg en aprons. Hiervoor beschikt de luchthaven over een verscheidenheid aan voertuigen en materialen. Daarnaast verleen je assistentie in de garage (onderhoud tractoren, wagens, sneeuwmachines, maai materialen…).

JE PROFIEL
 Je hebt ervaring in groenbeheer. Ervaring als loonwerker, landbouwer spreekt in jouw voordeel.
 Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs G
 Je beschikt over een fytolicentie type P2 (professioneel gebruik) of je bent bereid om de opleiding te volgen.
 Je bent technisch ingesteld. Onderhoud van eigen materialen, sneeuwmateriaal en voertuigen schrikt jou niet af.
 Je kan zeer goed zelfstandig werken en bent vooruitdenkend.

AANBOD
Je komt terecht in een uitdagende omgeving. Je krijgt de kans om het groenbeheer vorm te geven en je technische competenties verder te ontwikkelen. Dit alles aangevuld met een marktconforme verloning met extra legale voordelen.

HOE SOLLICITEREN?
Gelieve je CV en korte motivatiebrief bij voorkeur per mail te versturen naar jobs@ostendairport.aero of per post naar LEM Oostende- Brugge, t.a.v. personeelsdienst, Nieuwpoortsesteenweg 889, 8400 Oostende.
Voor verdere informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen op jobs@ostendairport.aero.

Ostend-Bruges Flanders International Airport
LEM Oostende – Brugge nv
Nieuwpoortsesteenweg 889, 8400 B-Oostende
Tel.+32(0)59.551.204 Fax+32(0)59.551.430