Uitnodiging Nationaal Golf & Groen symposium ‘Inspelen op verandering’

Posted · Reactie toevoegen

Denken, durven en doen. Hoe speel jij in op deze verandering?

Inspelen op verandering is het overkoepelende thema tijdens het Nationaal Golf & Groen symposium 2018. Samen met onze partners van de Golfalliantie (NGA en NVG) en TURF is er een gevarieerd programma samengesteld, waarbij de woorden “denken, durven en doen” centraal staan.

Met het per 2020 uitfaseren van pesticiden op golfbanen en sportvelden staat de sportsector voor een enorme uitdaging. Golfbanen zullen er anders uit gaan zien, maar zijn niet van mindere kwaliteit. Dit vraagt om een planmatige benadering, de durf om dingen anders te doen maar vooral om door te pakken! Hoe speelt u in op deze verandering?

Onder leiding van dagvoorzitter Tom van ’t Hek wordt met deelnemende greenkeepers, bedrijfsleiders, managers, leden van baancommissies, onafhankelijke adviseurs, baanarchitecten, opleidingsinstituten, besturen, directies en leveranciers op interactieve wijze gesproken over oplossingsrichtingen. Ook de partners in de Green Deal Sportvelden zullen aanwezig zijn.

Het symposium vindt plaats in Theater Maitland op Landgoed De Horst in Driebergen.

U kunt de inschrijving regelen via nationaalgolfengroensymposium.nl.
De deadline voor inschrijvingen is vrijdag 16 november.

PROGRAMMA

09:30
NETWERKONTVANGST
10:30
OCHTENDPROGRAMMA
12:00
NETWERKLUNCH
13:30
MIDDAGPROGRAMMA (MET TUSSENDOOR NETWERKPAUZE)
16:30
NETWERKBORREL

PRAKTISCH

VOOR WIE?
Greenkeepers (hoofd- en assistent-), bedrijfsleiders, managers, baancommissies, onafhankelijke adviseurs, baanarchitecten, opleidingsinstituten, besturen, directies en leveranciers spreken op interactieve wijze over oplossingsrichtingen.

KOSTEN
Beheerders van golfbanen (en daarmee NGF-, NVG- en NGA-leden), per organisatie: € 125 excl. btw voor de 1e persoon, € 100 voor de 2e persoon, € 75 voor de 3e en volgende personen.
Overige geïnteresseerden per organisatie: € 275 excl. btw voor de 1e persoon, € 250 voor de 2e persoon, € 225 voor de 3e en volgende personen.

NIEUW: mogelijkheid om aansluitend aan het symposium te dineren.
Tweegangendiner à € 25 p.p. Na de file naar huis! Neem voor meer informatie contact met ons op.

I.v.m. de beperkte capaciteit van 300 stoelen zal bij overinschrijving voorrang gegeven worden aan beheerders van golfbanen. Let op: alleen op een golfbaan werkzame leden van de NGA hebben recht op het tarief dat geldt voor beheerders van golfbanen. Sponsoren en contribuanten van de NGA worden tijdens dit gezamenlijk door de golfsector georganiseerde symposium als overige geïnteresseerden en niet als golfbaanbeheerder/lid aangemerkt. Organisaties die bij TURF zijn aangesloten, hebben recht op de korting die in hun overeenkomst is opgenomen.

CONTACT
TURF via info@turfgrass-sciences.com

INSCHRIJVEN
www.nationaalgolfengroensymposium.nl

PLAATS
Theater Maitland, Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen

 

<<<Meer informatie, klik hier >>>